Over Mij

Jouw Tweede Thuis is dé opvang voor uw kindje(s) van 0 tot 4 jaar, verzorgd door Simone van Schaik, al enige tijd als gastouder werkzaam. Zelf heb ik twee kinderen, een zoon en een dochter. Ik beschik over het vereiste E.H.B.O diploma en de verplichte certificaten om erkende gastouder opvang aan te kunnen bieden en doe de opvang bij mij thuis.

In een ruime hoekwoning, waar alle faciliteiten aanwezig zijn die wettelijk verplicht zijn, kunnen de kindjes ongestoord genieten van een opvang in een liefdevolle huiselijke sfeer.

Tevens zijn er veel speelmogelijkheden buiten onze eigen tuin om, om veilig te kunnen gaan en staan waar ze maar willen. Avenbeeck is een rustige wijk, zonder doorgangswegen. Op 100 meter afstand ligt speeltuin Jeugdland waar speciaal voor kinderen tot 4 jaar diverse speeltoestellen zijn neergezet.

Ik sta in mijn opvang voor een rustige omgeving, die veilig is en bied uw kleintjes de mogelijkheden zich te ontplooien, ik stimuleer de kinderen graag om uitdagingen aan te gaan, zonder op een school of Kinderdagverblijf te gaan lijken. Ieder kind dus in zijn/haar eigen tempo.